Ștergerea contului
Șterge-ți contul TourLore
TourLore este o aplicație de tururi pietonale cu IA, operată de Luis Otávio Martins. Îți poți șterge contul TourLore și datele lui oricând, din aplicație sau prin e-mail. Iată cum, și ce se întâmplă cu datele tale.
În aplicație
- Deschide TourLore și mergi la fila Cont.
- Atinge Șterge contul.
- Verifică ce va fi șters, apoi atinge Șterge-mi contul.
- Confirmă cu Șterge.
Contul tău este șters imediat și ești deconectat de pe toate dispozitivele.
Fără aplicație
- Scrie la founder@tourlore.co de pe adresa cu care te conectezi la TourLore.
- Folosește subiectul „Șterge contul meu TourLore” (butonul de mai jos îl completează pentru tine).
- Îți vom confirma prin e-mail și vom finaliza ștergerea în 30 de zile.
Ce ștergem
- Contul și profilul tău, inclusiv datele de autentificare
- Interesele tale și preferințele învățate
- Conversațiile tale de planificare și cu însoțitorul
- Toate tururile și călătoriile create de tine, cu audio-ul de narațiune
- Utilizarea planului și istoricul de facturare la noi
- Statisticile de utilizare a aplicației asociate contului tău (PostHog)
- Tururile offline descărcate pe dispozitivul de pe care îți ștergi contul (doar la ștergerea din aplicație)
Ce păstrăm și cât timp
- Copiile din jurnalele noastre de monitorizare a IA (Langfuse) și de raportare a erorilor (Sentry) nu se șterg la cerere; expiră automat în maximum 90 de zile.
- Statisticile de utilizare trimise de aplicație înainte să te conectezi pentru prima dată pe un dispozitiv sunt anonime și nu sunt asociate contului tău, așa că pot rămâne în PostHog.
- Copiile în cache ale audio-ului de narațiune din rețeaua noastră de livrare pot rămâne un timp după ștergere, până când sunt eliminate. Audio-ul de narațiune vorbește despre locuri și nu conține date personale.
- Apple și Google păstrează propriile evidențe ale achizițiilor făcute prin App Store sau Google Play, conform propriilor politici de confidențialitate. Evidența acestora la furnizorul nostru de facturare (RevenueCat) este ștearsă la scurt timp după contul tău.
- Datele pe care trebuie să le păstrăm din motive legale sunt păstrate doar cât cere legea.
Abonamentul tău
Ștergerea contului nu anulează un abonament cumpărat prin App Store sau Google Play. Anulează-l mai întâi din setările contului tău App Store sau Google Play, altfel s-ar putea să fii taxat în continuare.
Dezinstalarea aplicației elimină tururile offline de pe dispozitiv, dar nu îți șterge contul. Pentru detalii complete, vezi „Ștergerea contului tău” (Deleting your account) din Politica de confidențialitate.