İçeriğe geç
TourLore

Hesap silme

TourLore hesabınızı silin

TourLore, Luis Otávio Martins tarafından işletilen, yapay zekâ destekli bir yürüyüş turu uygulamasıdır. TourLore hesabınızı ve verilerini istediğiniz zaman uygulamada veya e-postayla silebilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı ve verilerinize ne olacağı.

Uygulamada

  1. TourLore'u açın ve Hesap sekmesine gidin.
  2. Hesabı sil öğesine dokunun.
  3. Nelerin silineceğini gözden geçirin, ardından Hesabımı sil düğmesine dokunun.
  4. Sil ile onaylayın.

Hesabınız hemen silinir ve tüm cihazlardaki oturumunuz kapatılır.

Uygulama olmadan

  1. TourLore'a giriş yaptığınız adresten founder@tourlore.co adresine e-posta gönderin.
  2. Konu olarak “TourLore hesabımı sil” yazın (aşağıdaki düğme bunu sizin için doldurur).
  3. E-postayla onaylayacağız ve silme işlemini 30 gün içinde tamamlayacağız.
Silme talebi e-postası gönder

Sildiklerimiz

  • Hesabınız ve profiliniz, giriş bilgileriniz dahil
  • İlgi alanlarınız ve öğrenilen tercihleriniz
  • Planlama ve refakatçi sohbetleriniz
  • Oluşturduğunuz tüm turlar ve geziler, anlatım sesiyle birlikte
  • Plan kullanımınız ve bizdeki faturalama geçmişiniz
  • Hesabınıza bağlı uygulama kullanım analizleri (PostHog)
  • Silme işlemini yaptığınız cihaza indirilen çevrimdışı turlar (yalnızca uygulama içinden silmede)

Sakladıklarımız ve ne kadar süre

  • Yapay zekâ izleme (Langfuse) ve hata raporlama (Sentry) günlüklerimizdeki kopyalar talep üzerine silinmez; 90 gün içinde otomatik olarak sona erer.
  • Uygulamanın, bir cihazda ilk kez oturum açmanızdan önce gönderdiği kullanım analizleri anonimdir ve hesabınıza bağlı değildir; bu nedenle PostHog'da kalabilir.
  • Anlatım sesinin dağıtım ağımızdaki önbelleğe alınmış kopyaları, silmeden sonra boşaltılana kadar bir süre kalabilir. Anlatım sesi yerlerle ilgilidir ve kişisel veri içermez.
  • Apple ve Google, App Store veya Google Play üzerinden yaptığınız satın alımların kendi kayıtlarını kendi gizlilik politikalarına göre saklar. Faturalama sağlayıcımızdaki (RevenueCat) bu kayıtlar, hesabınızdan kısa süre sonra silinir.
  • Yasal nedenlerle saklamamız gereken veriler yalnızca yasanın gerektirdiği süre kadar saklanır.

Aboneliğiniz

Hesabınızı silmek, App Store veya Google Play üzerinden satın alınan bir aboneliği iptal etmez. Önce App Store veya Google Play hesap ayarlarınızdan iptal edin, aksi halde ücretlendirilmeye devam edebilirsiniz.

Uygulamayı kaldırmak çevrimdışı turları cihazınızdan siler ama hesabınızı silmez. Tüm ayrıntılar için Gizlilik Politikamızdaki “Hesabınızı silme” (Deleting your account) bölümüne bakın.